+31 078 808 0138 [email protected]

Google Ads Management Om Je Te Voorzien Van Meer Leads en Afspraken

Heb je een lokaal gevestigd bedrijf en is het lastig voor je om consistent meer leads, afspraken en sales te krijgen? Laat ons je helpen om je Google Ads account te beheren zodat je binnen een paar dagen telefoontjes krijgt van mensen die je diensten nodig hebben.

Optie #1 is een geweldige optie als je een bedrijf hebt met “emergency” services. Mensen die direct een oplossing nodig hebben voor een probleem. Geen landingspagina nodig om je campagne op te starten.
Hero Image Homepage DCM Agency
Optie #2 is een geweldige optie als je een (bestaande) landingspagina wilt gebruiken om verkeer naartoe sturen om bezoekers om te zetten tot klanten. Geen landingspagina nodig.

Optie #1: Alleen bellen-advertenties

Je hebt een bedrijf waar je mensen helpt problemen op te lossen die ONMIDDELLIJK aandacht nodig hebben. Een groot probleem dat niet kan wachten.

Er zijn tal van voorbeelden van bedrijven die “spoedeisende” diensten aanbieden. Bijvoorbeeld iemand die helpt met het verwijderen van bijennesten in huizen en kantoren. Dat is meestal een probleem dat SNEL moet worden opgelost.

Een ander voorbeeld is een loodgieter die mensen 24/7 helpt met loodgietersproblemen. Als je huis is ondergelopen met water als gevolg van een lekkage, dan wil je graag dat er zo snel mogelijk iemand langskomt om het probleem op te lossen.

Of misschien ben je een therapeut en bied je (online) therapie aan voor mensen waarbij iets vreselijks is gebeurd. En die onmiddellijk iemand nodig hebben om mee te praten op het moment dat het zich voordoet.

Hieronder geven we weer wat Alleen bellen-advertenties inhouden:

Laat Je Telefoon Snel Overgaan

Als je zo snel mogelijk telefoontjes wilt van mensen die een dringend probleem hebben dat moet worden opgelost, dan is dit perfect voor jou.

Advertenties Snel Online Krijgen

Hiermee kunnen we snel online gaan omdat je geen landingspagina hoeft op te zetten voordat je met de campagne kunt starten.

Duurdere Kosten Per Klik

Een telefoonklik is duurder dan een websiteklik. Je zult ook een lagere kwaliteitsscore moeten compenseren met hogere biedingen.

Optie #2: Uitgebreide tekstadvertenties

Uitgebreide tekstadvertenties zijn een geweldige optie voor verschillende bedrijven. Het is het meest voorkomende advertentietype als mensen het hebben over “Google Ads”.

Voor dit type advertentie is het nodig om een specifieke landingspagina op te zetten, mocht je er nog geen hebben.

Vervolgens gaan we via Google Ads verkeer sturen naar die landingspagina. Het is dus HEEL belangrijk dat deze pagina zo is opgezet dat zoveel mogelijk mensen worden omgezet tot leads & klanten.

Het geeft niks als je nog geen landingspagina hebt, wij kunnen je eventueel helpen om er een voor je op te zetten.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je wilt dat mensen een afspraak met je maken voor één van de diensten die je aanbiedt, zoals bijvoorbeeld therapie. Zodra ze hun e-mailadres en naam hebben achtergelaten via de landingspagina, worden ze een lead.
Ook kunnen we de zogenaamde kwaliteitsscore van je account verhogen doordat we een landingspagina gebruiken.

Waarom is dat belangrijk? Omdat je met een lage kwaliteitsscore je biedingsbedrag moet verhogen. Met een goede kwaliteitsscore, daarentegen, krijg je juist goedkopere kliks.

Hieronder geven we weer wat Uitgebreide tekstadvertenties inhouden:

Gekwalificeerde Leads Krijgen

Wij promoten je producten of diensten in de door jou gewenste locatie(s). Vervolgens ontvang je contactgegevens van potentiële klanten in je inbox. Op deze manier kun je je volledig concentreren op het sluiten van deals.

Landingspagina Is Noodzakelijk

Je hebt een goed geoptimaliseerde landingspagina nodig om mensen naartoe te sturen die op één van je advertenties hebben geklikt. Als je zo’n landingspagina hebt, perfect. Zo niet, dan kunnen wij je helpen om het voor je uit handen te nemen.

Goedkopere Kosten Per Klik

Een klik die doorverwijst naar een landingspagina is goedkoper dan een telefoonklik. Als je op zoek bent om je biedingen te verlagen, dan is het een logische keuze om aan de slag te gaan met Uitgebreide tekstadvertenties.

Prijzen

Wij hanteren een maandelijkse management fee gebaseerd op de complexiteit van de advertentiecampagne.

Als je al een bestaand Google Ads account hebt die in het verleden al is gebruikt voor adverteren via Google, dan zullen we je vragen om ons “Alleen-lezen” toegang te geven om te zien wat er in het verleden precies is gebeurd.

Als je nog geen advertentie-account hebt, dan betekent dat niet dat we je niet kunnen helpen. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier zodat we een belafspraak met je kunnen inplannen.

Voor de VS, UK & Australië: wij werken niet met accounts die op zoek zijn om minder dan €1000 per maand te besteden aan Google Ads. Dus als je op zoek bent naar een dagelijks budget van €10-€20, dan zullen we niet in staat zijn om je te helpen. In Nederland kan het soms wat lager zijn dan dat, maar niet altijd.

Laten we een stapje nemen om je Google Ads campagne op gang te brengen.