Trek Consistent Zoveel Mogelijk Positieve Reacties Aan van Beslissingsnemers Vanaf Slechts €399 per Maand

Start positieve conversaties en kom in direct contact met bedrijfseigenaren en andere beslissingsnemers. Promoot je bedrijfsactiviteiten via een reeks persoonlijke  berichten bij je droomklanten. En ontvang vervolgens een reactie in je eigen inbox. 

Een aantal klanten waar wij mee werken:

Fase 1: Optimaliseren van je LinkedIn-profiel voor leads & sales

Tijdens deze fase gaan we aan de slag om je profiel te optimaliseren voor sales voor het krijgen van zoveel mogelijk nieuwe leads voor jouw bedrijf.  Denk aan het optimaliseren van je headline, profielfoto en omslagfoto.

Voorbeeld van geoptimaliseerde achtergrondfoto & headline

Waarom is het belangrijk om je LinkedIn-profiel te optimaliseren bij start van de campagne?

Het is belangrijk om dit te doen want je kunt je LinkedIn-pagina zien als je website. We gaan mensen toevoegen aan je netwerk die in je doelgroep vallen. 

Deze mensen gaan vervolgens je profiel bekijken en daarom is het belangrijk dat ze in één oogopslag zien wat je doet en hoe je kunt helpen. Dus de mensen die we gaan uitnodigen tot je netwerk komen vervolgens op je LinkedIn-pagina en  moeten dan direct kunnen zien met wat voor diensten  jij je potentiële klant kan helpen.

Tijdens deze fase schrijven we ook de uiterst belangrijke messaging sequence. Dit zijn de berichten die een persoon gaat ontvangen die jouw connectieverzoek accepteert.

Het schrijven van de juiste messaging om zo veel mogelijk response en interesse te krijgen, de messaging bestaat uit:

1. Connectieverzoek message
2. Bericht zodra connectieverzoek is geaccepteerd
3. Vervolgens nog 1 of 2 follow up messages als er nog niet gereageerd is
4. De reeks berichten wordt automatisch gestopt zodra iemand gereageerd heeft

Fase 2: Opzetten van de Campagne

Nu is het tijd om aan de slag te gaan en een campagne voor je op te zetten. 

Een belangrijke vraag hierbij is: hoe lang gebruik je LinkedIn al? En hoeveel berichten verzend je gemiddeld per dag via LinkedIn?

Dit is belangrijk om te weten want als je heel weinig berichten stuurt normaal gesproken, dan moeten we je account “opwarmen”. 

Paar dingen waar ik antwoord op moet krijgen zijn: 

1. Sinds wanneer gebruik je je LinkedIn-account? 
2. Hoeveel connecties heb je in totaal op LinkedIn? 

We gaan nieuwe connectieverzoeken versturen naar mensen op LinkedIn dus het is van belang om te beoordelen in hoeverre je account “volwassen” is. 

Als je relatief nieuw bent dan wil je langzaam je account “opwarmen”. Dus het aantal connectieverzoeken in de eerste maand wordt dan langzaam opgeschaald. Zodra het account is opgewarmd gaan we, afhankelijk van het gekozen pakket, een X aantal prospects nieuwe connectieverzoeken per maand. Als je LinkedIn al een lange tijd gebruikt dan kunnen we direct starten met het uitnodigen van X aantal prospects per maand.

Vervolgens gaan we aan de slag om de campagne in te richten. Eerst even een voorbeeld van een campagne hieronder.

Bij bovenstaande LinkedIn-campagne kun je zien dat wel 97 mensen gereageerd hebben op de campagne. Dit zijn dus mensen die een vriendschapsverzoek geaccepteerd hebben en daarbij gereageerd hebben op één van de berichten die naar ze gestuurd zijn. Zelf heb je ook gereageerd op een zelfde soort campagne, zo zijn wij via LinkedIn met elkaar in contact gekomen en hebben we afgesproken dat ik je even meer informatie zou mailen. Dus dit werkt.

Weer even verder met opzetten van de campagne. Dingen die hierbij komen kijken zijn:

* Het consistent verzenden van connectieverzoeken naar je doelgroep waarbij een reeks leuke, vriendelijke berichten worden verstuurd zodra verzoek is geaccepteerd
* Het toevoegen van lijsten met prospects en ervoor zorgen dat er alleen mensen toegevoegd worden die eventueel een potentiële klant kunnen worden
* Ervoor zorgen dat zoveel mogelijk audiences toegevoegd blijven worden om de campagne op “full speed” draaiende te houden
* Dagelijks afwisselen van connectieverzoek limieten om te voorkomen dat LinkedIn in de gaten krijgt dat we bepaalde tools gebruiken 
* Bijhouden van hoeveelheid connectieverzoeken die zijn gestuurd en openstaande connectieverzoeken verwijderen zodra het aantal openstaande connectieverzoeken niet te hoog worden

Fase 3: Maximaal Resultaat door Contacten Ook te Benaderen via E-mail (Optioneel)

Ook bij onze service inbegrepen is om je te helpen om de nieuwe, waardevolle LinkedIn connecties die niet hebben gereageerd op de berichten die we hebben gestuurd via LinkedIn, nog eens toe te voegen aan een non-pushy e-mail campagne. Verstuurd vanaf een e-mailadres vanuit jouw eigen bedrijf.

Hierbij sturen we nog een keertje een reeks van ongeveer 3 e-mails waarbij we ze eraan herinneren dat we een connectie hebben gemaakt via LinkedIn, en vervolgens aansporen om actie te ondernemen voor de volgende stap in jouw verkoopproces.

Benieuwd naar het effect hiervan? Zie bovenstaande screenshot waarbij 36% van de prospects hebben gereageerd op de e-mails. Bovendien heeft wel 72% van de ontvangers de e-mails geopend.

Dus als je echt het maximale uit je campagne wilt halen en om te zorgen voor zoveel mogelijk leads, sales en nieuwe klanten, dan is LinkedIn in combinatie met e-mail de perfecte combinatie voor maximaal resultaat.

Bonus: Al Je Nieuwe LinkedIn Contacten Gemakkelijk In Één Overzicht

We sturen je bij start van de campagne een overzicht met al je LinkedIn connecties. 

Zodra er een nieuwe connectie wordt toegevoegd aan je netwerk wordt deze aan de spreadsheet toegevoegd.

De volgende data wordt aan de sheet toegevoegd als het beschikbaar is:

* E-mailadres
* Telefoonnummer 
* Website 
* Stad
* LinkedIn URL

Deze data wordt alleen toegevoegd aan de spreadsheet van contacten die dit hebben toegevoegd aan hun LinkedIn-profiel.

Na verloop van tijd heb je een mooi overzicht met interessante contacten, allemaal in een makkelijk overzicht. Mensen die je wellicht een belletje kunt geven of eens een e-mail kunt sturen.

WAT ONZE KLANTEN OVER ONS ZEGGEN


Ceesjan heeft voor mij een LinkedIn campagne opgezet en succesvol voltooid dat heeft geresulteerd in een groter dan verwacht aantal kwalitatief hoogwaardige leads in meerdere landen, die voor mij zeer waardevol zijn.

Door op deze manier gebruik te maken van LinkedIn, dankzij Ceesjan's aanpak, is mijn netwerk enorm gegroeid in korte tijd. Indien je interesse hebt om nieuwe connecties in je doelgroep te vinden op een efficiënte manier, dan beveel ik van harte aan om contact met DCM Agency op te nemen.


Sebastiaan H.

DBHH Global Trading


Binnen één maand resultaat geboekt via de lead generatie campagne voor ons detacheringsbedrijf.


We hebben chauffeurs kunnen plaatsen bij een nieuwe klant waarmee we in aanraking zijn gekomen door de LinkedIn-campagne.


Martin M.
ML-Service


Wij gaan voor 6 maanden aan de slag met DCM Agency met als doel om 1 tot 2 fatsoenlijke klanten uit de campagne te halen.


Na de eerste maand ben ik tot zover tevreden. Nieuwe connecties stromen binnen en er zitten al een aantal erg interessante leads tussen.


Jim C.
Brandsurge

Fase 1 Kosten

Bij start van de campagne hebben we opstartkosten voor het schrijven van de messaging sequence en optimaliseren van je LinkedIn-account. Zie hierboven Fase 1 voor meer details.

De opstartkosten zijn €250,00 excl. BTW per campagne.

Speciale Promotie: Tijdelijk worden er bij elk van onderstaande pakketten géén opstartkosten in rekening gebracht als je kiest voor een campagne van minimaal 3 maanden met vooruitbetaling. Wij schrijven de reeks berichten zoals hierboven uitgelegd en brengen geen kosten in rekening als je voor minstens 3 maanden aan de slag wilt gaan.

Gaan we bijvoorbeeld een andere branche benaderen en als de copy volledig opnieuw moet worden geschreven, dan brengen we hiervoor opnieuw kosten in rekening voor het schrijven van de nieuwe messaging sequence.

Als het heel erg op hetzelfde neerkomt en we bijna dezelfde berichten kunnen gebruiken, dan brengen we ook geen kosten in rekening.

Fase 2 Kosten

Hoe het werkt m.b.t. Fase 2 kosten is dat we verschillende pakketten hebben gebaseerd op hoeveel prospects je toe wilt voegen aan je campagne op maandbasis. Als je zoveel mogelijk mensen wilt toevoegen aan je netwerk, dan kies je voor het grootste pakket.

LOKAAL

Ideaal als je slechts in één stad opereert


399*


 • 750 Prospects per Maand 
 • 1 Actieve Campagne
 • 3 Berichten per Campagne
 • Beslissingsnemers Benaderen
 • E-mail Follow Up Campagne
 • LinkedIn Campagne Management

REGIONAAL

Ideaal als je binnen een bepaalde regio opereert


499*


 • 1000 Prospects per Maand
 • 1 Actieve Campagne
 • 3 Berichten per Campagne
 • Beslissingsnemers Benaderen
 • E-mail Follow Up Campagne
 • LinkedIn Campagne Management

NATIONAAL

Ideaal als je binnen een bepaalde regio opereert


599*


 • 1250 Prospects per Maand
 • 1 Actieve Campagne
 • 3 Berichten per Campagne
 • Beslissingsnemers Benaderen
 • E-mail Follow Up Campagne
 • LinkedIn Campagne Management

Voordat we aan de slag gaan met een campagne is vooruitbetaling vereist.


Ook al kun je hier voor slechts één maand mee aan de slag gaan, het is wel goed om te weten dat klanten die hier 3 tot 6 maanden of langer mee aan de slag gaan meer resultaten behalen in vergelijking met een campagne van slechts één maand. Dus voor maximaal effect kies je voor minstens 3 maanden of langer.

Het bovenstaande pakket is om de LinkedIn-campagne te beheren en is exclusief kosten voor LinkedIn Sales Navigator (€60,00 excl. BTW per maand).

(!) Heb je meerdere LinkedIn-accounts waarvoor je een campagne tegelijkertijd wilt doen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected] om de mogelijkheden te bespreken

Benodigdheden om je campagne te kunnen starten

stap 1

Toegang tot je LinkedIn-account

Vervolgens kunnen we het een en ander op je LinkedIn-profiel aanpassen. Natuurlijk communiceren we met je wat we voorstellen om aan te passen. Vervolgens gaan we van start met de campagne en is toegang tot je LinkedIn nodig.

stap 3

Wellicht een leuke afbeelding voor optimaliseren LinkedIn-profiel

Bij de start van de campagne optimaliseren we je ook je huidige achtergrondfoto op LinkedIn. We zullen je vragen of je een foto hebt die je bedrijf goed presenteert. Zo niet, geen probleem.

stap 2

Toegang tot je Sales Navigator-account

Sales Navigator is wat we gebruiken om je doelgroep helder in kaart te kunnen brengen lijsten met prospects te vinden die we aan je campagne gaan toevoegen. Hier moet je even je creditcard, iDeal of PayPal aan linken.

stap 4

Antwoorden op een korte vragenlijst

Zodra je aan de slag wilt gaan sturen we je een korte vragenlijst met wat vragen over je bedrijf en jullie diensten zodat we zo goed mogelijk in staat zijn om de messaging sequence te schrijven.

Veelgestelde Vragen

Ik wil nu starten om meer B2B leads te krijgen. Hoe kunnen we hiermee aan de slag?

Plan een online meeting in als je hiermee aan de slag wilt gaan. Tijdens de meeting zullen we je een aantal vragen stellen over je bedrijf. Zodra alles duidelijk is en je hiermee wilt starten sturen we je een factuur en nadat de betaling is ontvangen starten we direct met de campagne. We gaan de reeks berichten schrijven en zodra je dat hebt goedgekeurd zullen we direct beginnen met het aanschrijven van potentiële klanten. Zo simpel als wat!

Moet ik hiervoor bepaalde dingen aanleveren om dit project te starten? 

Ja dat klopt. Maar we willen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Nadat je je bestelling geplaatst hebt ontvang je een korte vragenlijst met een aantal vragen over je bedrijf.  Probeer dit zo goed mogelijk in te vullen want we gaan dit gebruiken om de reeks berichten te schrijven die potentiële klanten gaan ontvangen zodra ze je connectieverzoek hebben geaccepteerd. En dit is belangrijk want dit is de reeks berichten waarmee we je bedrijfsactiviteiten bij je doelgroep op een leuke en vriendelijke manier gaan promoten.

Reageren jullie ook op inkomende leads?

Nee. Onze service richt zich puur op het krijgen van leads, dus mensen die reageren op één van de berichten die we naar ze sturen. Zodra iemand aangeeft dat ze interesse hebben is het belangrijk dat jullie ze begeleiden bij de rest van het verkoopproces. Waarom? Omdat jullie je bedrijf beter kennen dan ons. Dus we raden aan om elke dag minstens 15 minuten door je berichten te gaan op LinkedIn.

Hoe werkt het als jullie het hebben over die lijsten met potentiële klanten? Hoe komen jullie bij die mensen uit dan?

Daar gebruiken we LinkedIn Sales Navigator voor. En LinkedIn Sales Navigator daar kunnen we mee in kaart brengen wie we willen gaan benaderen, waar we ze willen gaan benaderen, hoe groot de bedrijven zijn die we gaan benaderen, de posities van de mensen die we gaan benaderen etc en als we dat helemaal in kaart hebben gebracht, dan gaan we  die mensen, of prospects, consistent toevoegen op maandbasis. 

Gaat dit via een persoonlijk LinkedIn-profiel of via een bedrijfspagina?

Onze campagnes gaan altijd via een persoonlijk LinkedIn-profiel. We gaan nieuwe contacten leggen met je ideale klanten en deze mensen die willen graag weten wie jij bent. De uiteindelijke financiële transactie bij een verkoop gaat via een bedrijf. Maar het werk dat leidt tot een verkoop, daar zijn mensen bij betrokken. Mensen kopen van mensen die ze aardig vinden en vertrouwen. Een bedrijfsprofiel met een logo is veel minder sterk dan een persoonlijke foto.

Dus klopt het dat jullie mij helpen om hoger in Google te komen?

Nee. Gevonden worden in Google is geen onderdeel van deze service. Wij hebben eigenlijk helemaal niks te maken met jullie website. Wij doen alles via LinkedIn waarbij het allemaal via je persoonlijke LinkedIn-pagina gaat. Google en LinkedIn staan dan ook los van elkaar. Als je gevonden wilt worden in Google, stuur dan even een e-mail naar [email protected].

Gaan we ook posten op mijn LinkedIn-profiel met de lead generatie campagne?

Posts kan maar dat is een extra service die niet bij het bovenstaande is inbegrepen. We raden posts eigenlijk aan als je al een tijdje bezig bent met de campagne, omdat je dan ook echt al een publiek hebt opgebouwd voor je LinkedIn account. Als je dan een post doet, dan gaan mensen het ook zien. Het meest effectieve is om direct in contact te komen met mensen omdat dat uiteindelijk hetgeen is waar mensen direct op kunnen reageren. Maar het toevoegen van posts is een goede toevoeging als dit consistent uitgevoerd wordt.

Ik heb geen bedrijfspagina... Moet ik die aanmaken?

Dat is niet nodig want de campagne die loopt via een persoonlijk LinkedIn account, niet via een bedrijfspagina. Het belangrijkste is gewoon dat je persoonlijke LinkedIn-profiel is geoptimaliseerd en relevant voor hetgeen je aanbiedt. 

Kunnen we mensen ook naar onze website verwijzen in één van de berichten die we gaan sturen?

Dat is heel goed mogelijk en doen wij best vaak voor de campagnes van onze klanten. In één van de berichten vermelden we je website, of een belangrijke pagina op je website.

Kan ik met iemand in contact komen voordat ik mijn bestelling plaats?

Ja, je kunt een e-mail sturen naar [email protected] met al je vragen. We kunnen ook een online meeting inplannen om op die manier je vragen te beantwoorden. Klik op de onderstaande button om een meeting in te plannen om al je vragen te stellen: