+31 078 808 0138 [email protected]

Ons Verhaal

Als een Millennial, opgegroeid met het internet en een vader in sales, wist Ceesjan toen hij voor de eerste keer “inbelde” om te internetten, dat zijn carrière heel anders zou zijn dan die van zijn vader.

Omdat het internet onze manier van leven heeft veranderd, maar ook hoe we zakendoen.

Sindsdien, met dezelfde vastberadenheid als zijn vader had met zijn werk, besloot Ceesjan dat hij alles zou leren over sales en digitale marketing om bedrijven zo goed mogelijk te helpen in The Digital Age.

Wij geloven in geweldige digitale sales systemen. En we geloven ook in volledige toewijding.

Diezelfde toewijding bracht Ceesjan letterlijk naar de andere kant van de wereld: Ho Chi Minh Stad, Vietnam

Een stukje geschiedenis

Nadat Ceesjan meer dan twee jaar had gewerkt met een bekende naam in de SEO en digitale marketing industrie, was het tijd voor hem om verder te gaan met zijn eigen agency. Dat was ook het moment dat we steeds meer klanten begonnen te krijgen.

Maar met die geweldige kans is het allemaal begonnen. Omdat hij deze kans greep, waarvan één van de vereisten was dat hij 100 koude telefoontjes moest plegen als onderdeel van het kwalificatieproces voor deze functie, werd hij uiteindelijk Operations Manager van een digitaal marketingbedrijf. Daardoor leerde hij alle ins en outs van leadgeneratie en digitale marketing.

Grappig is dat hij ook via internet in contact kwam met diezelfde mentor. Niet veel later was Ceesjan zijn rechterhand geworden. Als mensen het over shortcuts hebben, dan is dit één van de meest effectieve manieren die er zijn. Om te slagen in de digitale marketing wereld heb je een sterke fundering nodig samen met waardevolle skills. En dat was precies waar het bij deze kans om ging.

Dat was in 2017, toen mensen nog niet gewend waren om op afstand te werken. Maar toen werkten wij al wel op afstand vanaf de andere kant van de wereld terwijl we klanten in het Westen hielpen met hun marketing.

Na al deze geweldige ervaringen, zoals de kans om te leren van rockstars in deze branche en het opbouwen van een geweldig netwerk van waardevolle connecties, werken we elke dag hard en herinneren we onszelf eraan dat we alleen de allerbeste producten willen aanbieden.

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in LinkedIn marketing en leadgeneratie waarbij we onze klanten helpen om hun bedrijfsdoelen te behalen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat ze met plezier hun onderneming runnen en verder uit kunnen bouwen.

Wij helpen bedrijven om hun markt te domineren door hen te helpen de 1e keuze te worden ten opzichte van hun concurrenten. Wij helpen klanten in verschillende landen en in verschillende branches.

Naast LinkedIn campagnes helpen we ook lokale bedrijven aan meer leads, telefoontjes en afspraken via Google Ads.

De basis van een succesvol bedrijf is ervoor te zorgen dat je een betrouwbaar lead generatie systeem hebt dat 24/7 voor je draait. Zodat je online succesvol kunt zijn. En dat is waar wij binnenkomen.

Een veilige keuze

De digitale marketingindustrie is voortdurend in ontwikkeling. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, weten we dat onze skills van topniveau moeten zijn. Daarnaast weten we ook hoe belangrijk het is om connected te zijn met marketeers die goed zijn in wat ze doen.

Chiang Mai SEO Conferentie 2018

Dat is dan ook de reden waarom wij, toen reizen nog veel makkelijker was, conferenties over de hele wereld bijwoonden, zoals bijvoorbeeld de “Chiang Mai SEO Conference”.

Maar het gaat niet alleen om het bezoeken van evenementen en conferenties, onze beste vrienden zijn ook top-marketeers. Dus zelfs in zeldzame gevallen waar we vastlopen met een project, zullen we altijd in staat zijn om een oplossing te vinden door de waardevolle connecties die we hebben opgebouwd over de jaren.

Digitale Marketing Meetup Rotterdam 2019

We houden er ook van om zelf digitale marketing meetups te organiseren, zoals de afbeelding hierboven een meetup was die we organiseerden in Rotterdam, Nederland.

Stuur ons gerust een e-mail als je een uitnodiging wilt ontvangen voor onze volgende meetup, waar dat dan ook mag zijn.

Ceesjan (CJ) de Zeeuw

Ceesjan (CJ) de Zeeuw

LinkedIn Expert

CJ is een digitale marketing consultant, reiziger en ondernemer uit een klein dorpje in Nederland. Het is zijn doel om zijn klanten te helpen slagen in de digitale wereld. Hij richtte DCM Agency op om zijn passie te volgen voor het helpen van bedrijven om te slagen in het digitale tijdperk.

Bart de Zeeuw

Bart de Zeeuw

Google Ads Specialist

Bart houdt zich graag bezig met het beheren van Google Ads campagnes waarbij we onze klanten helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken en hen tegelijkertijd helpen met een geweldige ROI. In zijn vrije tijd houdt hij van reizen, relaxen op het strand of het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld. Hij houdt ook van lezen.