+31 078 808 0138 [email protected]

website hotel business social

Open Website

Website Voor Social Media Agency Gericht Op Hotels & Resorts

 

Dutch Click Media heeft voor Hotel Business Social een website ontworpen. We hebben voor dit bedrijf een website gebouwd die draait op een Content Management Systeem (CMS) zodat de klant zelf makkelijk nieuwe content toe kan voegen.

Een belangrijk kenmerk van de website is dat de ideale klant van Hotel Business Social zich direct welkom voelt bij het bezoeken van de website. De ideale klant van Hotel Business Social is een persoon die werkzaam is bij een hotel of resort, in Nederland of daarbuiten. Met behulp van afbeelding (balie & klant) voelt de doelgroep zich direct aangesproken.

website_3

Een ander belangrijk kenmerk is dat de belangrijkste informatie  “above the fold”  is geplaatst. “Above the fold” is het scherm wat u te zien krijgt voordat u naar beneden scrollt. Hier ziet u een titel en een subtitel die de bezoeker direct aanspreekt in combinatie met een call-to-action (Free Social Dashboard). Bovendien ziet u in een oogopslag hoe de diensten de bezoeker kunnen helpen.

We hebben de klant geholpen met het schrijven van uitgebreide sales copy. Het is namelijk een feit dat een potentiële koper alles wilt lezen wat er op een website te vinden valt als deze geïnteresseerd is in het product. De copy is volledig gericht op hotels en resorts. 

Is your website mobile-friendly?

All visitors should have a great experience when visiting your website. Almost 80% of visitors are using mobile so if you’re site isn’t mobile-friendly, you’re missing out on a lot of business. Get in touch with us today to get a quote to make your website mobile-friendly.