+31 078 808 0138 [email protected]

Schermafbeelding 2015-08-08 om 11.24.32

Open Website

Website Voor Slimme SEO-Teksten.nl

 

Slimme SEO-Teksten is een bedrijf dat is opgezet naast Dutch Click Media. Wij hebben in-house de website ontworpen voor deze onderneming.

We wilden graag een nette uitstraling met een mooie kleurencombinatie die zowel fris als professioneel overkomt op bezoekers. Om die reden hebben we gekozen voor een kleurencombinatie van wit, zwart, rood, goud en grijs.

De bezoeker heeft bovenaan de homepage direct de mogelijkheid om op de button ‘Ja, Ik Wil Hulp’ te klikken nadat de vraag gesteld is hoe hoog de website van de bezoeker scoort in Google. Dit is een voorbeeld van een psychologische trigger om op één lijn te komen met de bezoekers van de website. Ze kunnen schrikken en inzien dat ze geen goede rankings in Google hebben.

Net zoals de andere websites die wij ontwerpen is ook deze website volledig responsive. We hebben ook een blogpagina aangemaakt waar artikelen op geplaatst kunnen worden.

03

Kenmerken & Voordelen

 

Dit zijn enkele kenmerken van de website:

  • De afbeelding bovenaan de website bevat een psychologische trigger én een mogelijkheid om direct naar de contactpagina te gaan
  • De website heeft een simpele menustructuur die zowel aantrekkelijk is voor de bezoeker als voor de zoekmachines
  • De website is geïntegreerd met Google Analytics waardoor we data verzamelen over bezoekers en hierop in kunnen spelen om een voordeel te behalen
  • De content op de website is geschikt en er is een Portfolio-pagina toegevoegd waar bezoekers reeds afgeronde projecten kunnen bekijken

Is your website mobile-friendly?

All visitors should have a great experience when visiting your website. Almost 80% of visitors are using mobile so if you’re site isn’t mobile-friendly, you’re missing out on a lot of business. Get in touch with us today to get a quote to make your website mobile-friendly.