+31 078 808 0138 [email protected]

Webdesign In Rotterdam – Boek Nu Je Gratis Strategiesessie

 

Met webdesign in Rotterdam helpen we MKB’ers die hier gevestigd zijn met het bouwen van sterke websites.

Het hebben van een website met een sterk design is tegenwoordig een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Elk bedrijf heeft klanten die meer willen weten over de producten en diensten die je aanbiedt. Laat ons je helpen een website te ontwikkelen die perfect aansluit bij je doelgroep.

Op deze pagina lees je meer over:

  • Waarom het hebben van een sterke online aanwezigheid belangrijk is
  • De werkwijze die wij gebruiken bij het ontwerpen van je website
  • Voorbeelden van websites die we ontworpen hebben in Rotterdam
  • De voordelen van het kopen van een nieuwe website
  • De investering voor het ontwerpen van een site

Een sterke aanwezigheid is belangrijker dan ooit tevoren

Een website is meer dan alleen een visitekaartje. Het is een tool om je producten en diensten onder ogen te brengen bij je ideale klanten. Als ondernemer en de eigenaar van een website is het uiterst belangrijk om jezelf allereerst af te vragen wat het doel is van je website. Wie gaat je site bezoeken en waar zijn ze naar op zoek?

Zodra we dit weten kunnen we de site zo opzetten dat we het overgrote deel van de bezoekers de best mogelijke ervaring geven. We kunnen ze voorzien van de informatie waar ze naar op zoek zijn. Je helpt je klanten door een goede aanwezigheid te hebben op het internet. 

Een goede en sterke website is de fundering voor elke online marketing campagne. Zo kun je bijvoorbeeld een campange opzetten waarmee je verkeer naar je website stuurt. Het einddoel hiervan is om meer aanvragen te krijgen voor je producten en/of diensten. 

Natuurlijk kunnen we je ook helpen als je het gevoel hebt dat er meer potentie in je website zit. Zo kunnen we je bijvoorbeeld helpen om je huidige website te voorzien van een moderne update. Denk aan een verfrissend design waarmee je een betere connectie maakt met je (potentiële) klanten.

Weet je al genoeg? Klik dan hier en boek direct je gratis strategiesessie zodat je zeker bent van je plek.

Onze werkwijze 

In het kort bestaat ons proces voor het ontwerpen van websites uit drie verschillende fasen. Lees snel verder om te lezen hoe het proces in elkaar zit zodat je op voorhand weet wat je kunt verwachten. 

#1. Gratis strategiesessie

Tijdens de strategiesessie leren we je bedrijf beter kennen en achterhalen we wat je wilt bereiken met je nieuwe site. Onze experts geven je marketingadvies op maat waarbij we pro-actief meedenken om een geweldige site voor je neer te zetten.

#2. Ontwerpfase

We ontwerpen een eerste design. Vervolgens bespreken we samen of je veranderingen wilt toebrengen aan het door ons ontworpen design. Zodra we je bevestiging hebben gaan we aan de slag om je site tot leven te brengen.

#3. Progammeren

Het ontwerp van je nieuwe site is klaar en nu gaan we aan de slag om je website te programmeren. We gaan zorgvuldig te werk en zorgen dat alle pagina’s mobielvriendelijk zijn. Bovendien zorgen we dat ze “Google-vriendelijk” zijn.

Het ene project is het andere niet en daarom verschilt de aflevertijd sterk per project. Dit komt doordat elke website zijn eigen strategie nodig heeft. Gemiddeld leveren we websites af tussen de 2-4 weken na de start van het project tot en met de laatste revisieronde.

Laat het ons gerust weten als je een spoedgeval hebt met het ontwerpen van je website. We kunnen in dat geval samen bespreken of we je project voorrang kunnen geven.

Voorbeelden van websites die ontworpen zijn in Rotterdam

Hieronder vind je twee voorbeelden van websites die we hebben ontworpen in Rotterdam. Neem ook gerust contact met ons op als je uit de buurt komt van Rotterdam. We zijn een nationaal webbureau en bedienen klanten in geheel Nederland (en daarbuiten).

De voordelen van een goede, krachtige website  

Hier leggen we je graag uit hoe een (nieuwe) website je precies helpt. Hoe gaat de aankoop van een nieuwe site je helpen?

  • Je krijgt een site die sneller laadt waardoor minder bezoekers je website verlaten
  • Je krijgt een site die beter rankt in Google omdat we ook On-Page SEO uitvoeren (je krijgt een boost met een nieuwe site en goede On-Page optimalisatie)
  • Je krijgt een site die meer bezoekers omzet tot nieuwe klanten door verschillende “psychologische verkooptriggers” toe te voegen
  • Je krijgt een site die mobiel-vriendelijk is waardoor je al (potentiële) klanten de beste ervaring geeft die ze kunnen krijgen en daarmee voorkomt dat ze je site verlaten

De investering  

Elk project is verschillend. Zo heeft de ene website veel maatwerk nodig om de bezoeker op de allerbest mogelijke manier te bedienen. Andere sites hebben minder maatwerk nodig en nemen daardoor ook minder tijd in beslag. 

Tijdens de gratis strategiesessie gaan we met je in gesprek en komen we er precies achter wat je met je site wilt bereiken. Op basis hiervan nemen wij maximaal 5 werkdagen de tijd om exact uit te zoeken hoe we je kunnen helpen.

Vervolgens voorzien we je van een voorstel waarin we onder andere de benodigde investering voor het project met je delen.

Als alternatief kun je zelf leren hoe je websites bouwt. Je kunt je wellicht inschrijven voor de cursus Web Design van de TU Delft. De cursus duurt 7 weken in totaal.

Tevreden klanten van het Rotterdamse webbureau Dutch Click Media:

We hebben in de afgelopen jaren veel verschillende bedrijven ingehuurd, en we kunnen met absolute zekerheid zeggen dat Dutch Click Media met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Naast dat Dutch Click Media snel en professioneel reageerde tijdens het communiceren met ons zijn ze ook erg goed in het luisteren naar de klant.

Dutch Click Media begreep precies wat we wilden en ze waren in staat, om met MINIMALE AANPASSINGEN, iets te maken waar we erg blij mee zijn.

Bekijk hier de video met nog wat extra tips voordat je start met je project:

Boek snel je gratis strategiesessie want…

 

De komende twee weken hebben we nog plek voor 2 nieuwe klanten. Als je niet direct je gratis strategiesessie boekt loop je het risico dat jouw project niet direct van start kan gaan.

Klik op de button hieronder om je gratis strategiesessie te boeken zodat je zeker bent van je plek en je geen vertraging oploopt.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken.