+31 078 808 0138 [email protected]

Website Ontwerp Passend Bij Je Bedrijf

Wij bieden verschillende websites voor verschillende doelen. Single page websites zijn sales geoptimaliseerde landing pages die zich puur richten op lead generatie of het nu gaat om het verkrijgen van een offerte, afspraak, etc. Multi-page websites zijn geschikt om te gebruiken als je algemene website voor je merk. Neem contact met ons op om erachter te komen welke oplossing we aanraden voor jouw bedrijf.

Optie #1 past goed bij jou als je een lokaal bedrijf hebt, van een schildersbedrijf tot een dakdekker en alles daar tussenin. Of een specifieke landingspagina nodig hebt voor één van de aanbiedingen van je bedrijf.
Mintt homepage header
Optie #2 is een goede optie als je meer maatwerk nodig hebt en meer dan één pagina nodig hebt. Dit is een goede keuze voor (B2B) bedrijven en andere bedrijven die goed voor de dag willen komen.

Optie #1: Single page website aka landingspagina

Let op: Ook al is dit een geweldige optie voor lokale dienstverlenende bedrijven, het is niet beperkt tot alleen dit soort bedrijven. Neem contact met ons op als je een landingspagina voor je bedrijf nodig hebt.

STERKE FOCUS OP SALES

One page single sites zijn perfect om verkeer naartoe te sturen en bezoekers om te zetten tot klanten. Een paar elementen die een sales geoptimaliseerde website moet hebben zijn klantenbeoordelingen, sterke tekst, en een zeer duidelijke call-to-action. Wij helpen je een sterke landingspagina te bouwen.

LOKALE BEDRIJVEN

Wij geloven dat lokale dienstverlenende bedrijven geen informatieve website nodig hebben die mensen nauwelijks lezen. Ze hebben een sterke site nodig met als doel leads genereren. En daarbij in één overzicht laten zien waarom dit het bedrijf is om mee samen te werken.

ANDERE (B2B) BEDRIJVEN

Sterk converterende landingspagina’s zijn een onderdeel van elk succesvol bedrijf waarbij online leads en sales cruciaal zijn. Wat je doel ook is, wij kunnen je helpen dit te bereiken door een sterk converterende pagina op te zetten die klaar is om (meer) verkeer naartoe te sturen en te converteren.

Optie #2: Multi-page website

website amsterdam design tablet & iPhone
Als een website met één pagina niet bij je merk past en je in plaats daarvan een oplossing met meerdere pagina’s op maat nodig hebt waarmee je jezelf kunt positioneren als de expert die je bent, dan is deze optie geschikt voor jou.

Waarom heb je een goede website nodig?

Omdat het belangrijker dan ooit tevoren is om je online systemen op zo’n manier opgezet te hebben om online succesvol te zijn.

Tegenwoordig is dit het verschil tussen een succesvol en onsuccesvol bedrijf. Simpelweg omdat iedereen online is.

Als het je niet lukt om kopers aan te trekken via je online systemen, dan is er iets mis.

Maar hoe doe je dat?

Het begint allemaal met het hebben van een goede fundering, namelijk je bedrijfswebsite. Deze moet zo zijn opgezet dat zoveel mogelijk bezoekers worden omgezet tot klanten.

Je website, een verkoopsysteem, zou moeten functioneren als je beste verkoper die nooit moe wordt. Want je website kan zijn werk voor je doen, zelfs terwijl je slaapt. Een goede website heeft geen pauze of vakantie nodig.

Wel is het belangrijk dat je site 100% geoptimaliseerd is voor mobiele bezoekers. Als dat niet het geval is dan gaat er simpelweg geld verloren.Veel te veel bedrijven hebben reclamecampagnes lopen terwijl ze verkeer naar sites sturen die niet zijn opgezet voor conversies en vragen zichzelf dan af: “Waarom verlies ik geld?” of “Deze reclamecampagne lijkt niet te werken”.

Ben jij er 100% zeker van dat je online verkoopsystemen zo zijn opgezet om succesvol te zijn in 2021 en daarna?

Zo niet, neem dan gerust contact met ons op zodat we erachter kunnen komen of we je kunnen helpen.

Kenmerken & voordelen van de websites die wij maken

MOBIELVRIENDELIJK ONTWERP

Een tablet, laptop, MacBook of telefoon: je website is schitterend op elk apparaat

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Geef bezoekers de gebruikerservaring die je zelf ook wilt

RAZENDSNELLE WEBHOSTING

Wij hosten je website op Google Cloud servers om ervoor te zorgen dat je site supersnel laadt

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM

Beheer gemakkelijk je website en voeg zelf nieuwe pagina’s toe

PROFESSIONEEL ONTWERP

Maak een goede (eerste) indruk op mensen die je website bezoeken

CONVERSIE GEOPTIMALISEERD

Wij bouwen krachtige websites die klaar zijn om bezoekers om te zetten tot klanten

RKlaar om een stap te nemen en het over je website te hebben?